Penzion Betula Třeboň

Články

  • Červená Lhota

    Širší okolí Třeboně nabízí mnoho atraktivních cílů pro krásné výlety na kole i autem. Krajina, kterou generace našich předků šetrně obdělávaly a vlastně utvářely, nás obejme svojí pestrou mozaikou lesů, rybníků, mokřadů a pěkných jihočeských vesnic. Celá oblast je protkána hustou sítí turistických tras a cyklostezek. A pokud by nám ani tato nabídka nestačila, jsou tady okresní silničky, na kterých potkáte snad jen místního hospodáře nebo stejného "blázna" jako jste vy.

  • Třeboňské seníky

    Seníky jsou jedinečným symbolem třeboňské krajiny. Tyto typické dřevěné stavby se sedlovou střechou mají hluboké kořeny v šetrném hospodářství našich předků a představují důležitou součást místního kulturního dědictví.

  • Až se jaro vrátí

    S nástupem jara se Třeboň, malebné jihočeské město s bohatou historií a překrásnými přírodními scenériemi, probouzí k životu. Jak se příroda začíná probouzet ze zimního spánku, Třeboň a její okolí nabízejí mnoho zajímavých aktivit pro turisty, kteří sem míří objevovat její krásy.

  • Zimoj ja guljaju

    Zima je období, kdy jsou dny zoufale krátké a noci naopak tak strašně dlouhé. Je to čas, kdy je možné trochu zpomalit a zhodnotit rok minulý a plánovat a připravovat období následující.

  • Velká jarní cyklistická revoluce

    Tak jsme se konečně dočkali. Po dlouhé zimě se již povedlo pár teplých dnů, které umožnily provětrat naše kola a trochu otlačit zadní část těla. Příroda již nastartovala proces obnovy a vše se i přes nízké noční teploty zelená.

+420 724 919 206