Penzion Betula Třeboň

Třeboňská šlapka barokem políbená

Letošní jaro se pomalu umoudřilo a začalo přát všem akcím v plenéru. Proto není možné vynechat oficiální zahájení cyklistické sezóny v Třeboni.


Dne 20. května se uskuteční velký cyklovýlet krajinou Třeboňska, který Vás provede nejen naší čarokrásnou krajinou, ale seznámí Vás i s některými barokními perlami nacházejícími se na trase. Využijte našeho penzionu Betula a rezervujte si ubytování právě u nás.

Celý program začne registrací účastníků na třeboňském Masarykově náměstí v 9:30 - 9:50 hod. Odstartování proběhne v 10:00 hod. Poté se cyklonadšenci vydají na trasu dlouhou 55 km. Ta je vedena přes Domanín, Kojákovice a Hrachoviště do Chlumu u Třeboně. Odtud pak přes Lutovou zpátky do Třeboně. Zakončení proběhne od 15 do 20 hodin na Pergole u sv. Víta, kde budou předávány účastnické listy, proběhne losování zajímavých cen a vše doplní kapela Hráz.

Ubytování Betula je tu vždy pro Vás. Rezervujte si pobyt již nyní a jistě budete spokojeni. Věříme, že strávíte příjemný víkend při toulkách třeboňskou krajinou, a že k tomu napomůže i penzion Betula.

+420 724 919 206