Penzion Betula Třeboň

Pozdrav z Třeboně - advent 2018

V době nejkratších dnů v roce, v období zimního slunovratu, kdy stejně jako kdysi ve Stonehenge čekáme netrpělivě na to, až Slunce (nebo snad bůh Re) nás obdaří větším množstvím blahodárného světla a tepla, bych Vás chtěl pozdravit a zavzpomínat na minulý rok, který byl stejně jako ty předešlé velmi hektický a mnohým z nás přinesl chvilky smutné, ale jistě i mnoho radostných dnů.


Třeboňáci milující svoje město se starají o to, aby návštěvníci, kteří přijedou strávit několik dnů ze své zasloužené dovolené, se cítili příjemně a zapomněli na strasti běžného pracovního dne. Zvláště v letošním nádherném horkém létě byla možnost navštívit mnoho zajímavých a krásných míst naší krajiny. A ať již jste se vydali na Dlouhý most, Rožmberk nebo Vlkov, vždy jste se mohli zastavit a pokochat nebo občerstvit svoje znavené tělo.

V této době, kdy naše město „podřimuje“ a připravuje se na další sezonu by bylo dobré se pozastavit a trochu zhodnotit uplynulý rok. Při procházkách zimní (možná) zasněženou krajinou mezi spuštěnými rybníky je dobré trochu bilancovat a rozjímat.

A také je na místě poděkovat Všem hostům za návštěvu v našem penzionu Betula. Doufáme, že Vaše pobyty proběhly k Vaší spokojenosti, a že projevíte schovívavost u drobných chybiček, které se mohly vyskytnout.

Zároveň bychom chtěli Všem milým hostům popřát mnoho zdraví do dalšího roku a spoustu našlapaných kilometrů na svých báječných strojích.

A spolu s Biblí  si přát: Ať mě tvůj dobrotivý duch, Bože, vede rovným krajem.

Advent 2018

+420 724 919 206